[Katalog proizvoda]  [O nama]

19.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

CIM GAS DANI 2016 - BAXI SERVISNI DAN - 08.06.2016.


CIM GAS DANI 2016

 

U prelepom ambijentu nadomak Palićkog jezera u Eko Centru održani su CIM GAS DANI 2016.

 

U periodu od 08. – 10. 06. 2016. održana su stručna predavanja i predstavljanje novih proizvoda kao i primeri primene ovih proizvoda u praksi. Ove godine posebno je obeležen i jubilej, 25 godina postojanja i rada CIM GAS d.o.o.
25 godina CIM GAS

BAXI SERVISNI DAN - 08.06.2016. 


Pred oko 35 servisera iz cele Srbije održano je predstavljanje novih proizvoda – gasnih kotlova proizvođača BAXI iz Italije.

 

Skup je na početku pozdravio direktor CIM GAS-a g. Kern Čaba, istaknuvši da ove godine CIM GAS obeležava jubilej 25 godina postojanja, kao i da obeležava 20 godina saradnje sa Italijanskim proizvođačem gasnih kotlova BAXI (nekada OCEAN)

CIM GAS DANI 2016

Stručno predavanje su održali Federico Bosa tehnički inženjer post prodaje BAXI S.p.A. i Laslo Fečkeš, šef servisa CIM GAS-a.

 CIM GAS DANI 2016

 

Predstavljena su 2 nova konvencionalna gasna kotla 5. generacije tehnološki unapređena i prilagođena za veoma laku montažu i uklapanje u svaki ambijent zahvaljujući novim kompaktnim dimenzijama.

Gasni kotao ECO5 COMPACT (prethodna verzija FOURTECH)

Gasni kotao Main5 (prethodna verzija MAINFOUR)

Kotlovi su izloženi na predavanju i uživo su prikazane sve inovacije implementirane kroz istraživanje i razvoj kao i prikupljanje iskustava i problema sa različitih tržišta.

Osim izostanka mehaničkog presostata novina je i da ovi kotlovi mogu raditi u kontinuitetu i na niskom naponu struje (170 V) kao i na niskom pritisku gasa (4 mbar) što svakako doprinosi boljem i stabilnijem radu kao i produžavanju životnog veka kotla.

Jedinstvena kontrola sagorevanja (GDC – Gas Detection Control) se odvija preko NTC sondi i jonizujuće elektrode, tako da kotao može raditi i pri manjim opstrukcijama dimovoda.

Kotao ECO5 COMPACT se pravi i u dimnjačkoj i u fasadnoj izvedbi dok se Main5 pravi samo u fasadnoj izvedbi.

CIM GAS DANI 2016Drugi deo predavanja se odnosio na kondenzacione kotlove većih snaga POWER HT i POWER HT-A u rasponu od 230 do 650 kW koji se mogu povezivati u kaskade. Ovi kotlovi su sa novim aluminijumskim izmenjivačima, proizvode se u Nemačkoj, a nekoliko komada se svake godine ugradi i u Srbiji. 

CIM GAS DANI 2016

U pauzama kao i na samim predavanjima, gosti su imali dosta pitanja u vezi novih kotlova, a takođe su razmenjena iskustva u dosadašnjem radu, kao i šta je to što je dobro, a šta bi moglo da se unapredi. Sve je preneto i kolegama iz Italije tako da se nadamo odgovoru i implementaciji naših predloga u nekim od narednih verzija kotlova. 

 

Druženje je kasnije nastavljeno u prelepom ambijentu restorana HEDERA u Hajdukovu.

CIM GAS DANI 2016

 

prezzi orologi chopard replika saat bursa omega aqua terra replica prezzi orologi iwc orologi replica rollex rolex datejust 116200 tag heuer monaco gulf prezzo Repliche repliche rolex perfette in contrassegno