[Katalog proizvoda]  [O nama]

18.06.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

Prodaja i marketing


                                         17_9.jpg

17_8.jpg

- CIM GAS d.o.o. se već od osnivanja 1991 god. samostalno bavi sa uvozom-izvozom opreme, materijala i ispitivanjem tržišta iz oblasti svoje delatnosti. Uspostavlja nove kontakte, sa proizvođačima opreme i materijala, kako na domaćem tako i inostranom tržištu. Postepeno širi mrežu poslovnih partnera, birajući uvek najbolje od onih sa kojima se stalno sarađuje. Tako je danas lista poslovnih partnera veoma impozantna, kako po broju, tako i po značaju istih u oblasti delatnosti CIM GAS-a, koji sada već zauzima vrlo značajno mesto i poznat je širom zemlje.

- Oprema, tehnologija i materijal koje CIM GAS plasira na tržište, prodajom ili ugradnjom, spada u sam vrh kvaliteta, trajnosti i pouzdanosti.

- Srategijom plasmana, cena i servisa upravlja se iz cetralne firme u Subotici. Uvek se raspolaže tačnim momentalnim stanjem, u dobro organizovanom i sortiranom skladištu u Subotici, o čemu naši potencijalni kupci, uvek On-line mogu da dobiju potrebne informacije, a ostale informacije od sada i putem ovog WEB-Sajta.

- Značajna mreža distributera i servisera širom zemlje, približava naša delovanja kupcima i replicas de relojes potrošačima. Vidi:  Distributivna mreža i Lista ovlašćenih servisera CIM GAS-a ;


- Tržišnu orijentaciju i marketinški pristup tržištu-propagandu, sprovodimo, samo skromno, putem sredstava javnog informisanja. Udarna propaganda, koja donosi IMIDŽ, naše firme je: kvalitet opreme, uređaja i materijala koje nudimo, dobar servis, obilazak, upoznavanje, savetovanje i obuka potencijalnih i evidentnih potrošača, to je najbolja reklama i propaganda, koja se i do sada pokazala veoma uspešnom.

- Plasman ostvarujemo putem Veleprodaje, iz centralne prodajne službe u Subotici, kao i naše distributivne mreže.

                                                                           Izgled maloprodajnog objekta i izložbenog salona:

17_4.jpg

17_6.jpg

17_7.jpg

  • Permanentno prisustvo CIM GAS-a, na raznim stručnim savetovanjima, domaćim i inostranim sajmovima, naučna saradnja sa stručni institucijama i univerzitetima, iz oblasti naše delatnosti, daje nam pravo da smatramo CIM GAS kvalitetnim i preporučljivim  partnerom u oblasti iz okvira naše delatnosti.
  • Na ovom mestu moramo posebno istaći činjenicu, da naša oprema i materijali poseduju verifikaciju kvaliteta, prema standardima Srbije, izdatu od strane: Instituta «Mihajlo Pupin» iz Beograd-a, kao i Mašinskog Fakulteta/Univerziteta u Beogradu. ovde moramo napomeniti i činjenicu, da posedujemo: prospektni materijal, uputstva za rukovanje, održavanje i servis, na tag heuer replica srpskom jeziku.
  • Organizacija i poslovanje po međunarodnim ISO standarima; Posedujemo međunarodno priznanje kvaliteta: TÜV Rheinland InterCert; EN ISO 9001-2000. Zertifikat: 76.100.60022; takođe potvrđuje da smo pravi partner za Vas i Vaše potrebe.
  • Ukoliko i pored svih ovih naših nastojanja, nemate dovoljno informacija, imate neka pitanja, primedbe ili sugestije, stojimo Vam uvek na raspolaganju.Dođite, zovite, upoznajte nas i budite naš potrošač, mi smo  uvek spremni da Vas dočekamo , saslušamo i uslužimo.

17_8.jpg

 

 

osmrtnice

smrtovnice