[Katalog proizvoda]  [O nama]

18.06.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

Usluge


6_2.jpg

6_3.jpg

 

CIM GAS doo Subotica; Vrši kompletne usluge:

 

- Nabavka, skladištenje, ugradnja i prodaja opreme i materijala iz oblasti sopstvene delatnosti, putem svoje prodavnice u Subotici i ditributivne mreže; uz stalni-planski obilazak potencijalni korisnika širom zemlje, sa prezentacijom naše ponude i delatnosti, već prema konkretnom dogovoru.

-  Izgradnja kompletnih, svih vrsta gasnih instalacija, instalacija grejanja, hlađenja, klimatizacije, ventilacije i slično.

-  Sopstvena i kooperantska proizvodnja dela opreme iz naše delatnosti.

-  Organizacija i obavljanje servisa, u garantnom i vangarantnom roku, na celokupnoj prodatoj i ugrađenoj opremi i instalacijama. Servisni centar u subotici sa sortiranim originalnim rezervnim delovima, pored obavljana navedenih servisa, vrši permanentnu, plansku i stručnu obuku servisera naših distributera, širom zemlje. 

-  Projektovanje gasnih instalacija, instalacija grejanja, klimatizacije, ventilacije isl.

- Koordinacija izgradnje kompletnih stambenih, industrijskih i sličnih objekata; sa izgradnjom dela istih iz naše delatnosti, a uz angažovnje priznatih privrednih organizacija, za oblast građevinarstva, elektro copie montre france i drugih specijalizovanih poslova, van delatnosti CIM GAS-a.

 

osmrtnice

smrtovnice