[Katalog proizvoda]  [O nama]

19.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

Stručna obuka za projektovanje i primenu kondenzacionih kotlova


23.-24. mart 2015.

U organizaU organizaciji preduzeciji preduzeća CIM GAS d.o.o. i Italijanskog proizvođača gasne opreme Baxi S.p.A, 23.-24.03. održan je tehnički seminar za kondenzacione gasne kotlove velikih snaga. Seminar je održan u Italiji u krugu fabrike Baxi.

226_2.jpg

Učesnici seminara, projektanti termotehničkih postrojenja, mašinske struke, upoznati su sa proizvodima  kompanije BAXI S.p.A. Poseban značaj je dat obradi tehničkih podloga za projektovanje. Tako da su učesnici dobili potrebna pomagala u  papirnatoj i elektronskoj formi koji se koriste za izbor gasnih kotlova i izradu projektne dokumentacije u vidu crteža i specifikacije opreme i time će im  olakšati posao projektovanja. Za vreme treninga organizovan je obilazak fabrike i poseta referentnog objekta, koji je opremljen sa Baxi uređajima (višeporodični stambeni objekat u LIMENI Italija). Na ovom referentnom objektu projektanti su imali  priliku da vide koji su zahtevi iz oblasti termotehnike na Italijanskom tržištu  i tehnička rešenja kombinovanih sistema (gasni kotao, solarni sistemi za proizvodnju tople sanitarne vode, kompakt sabirnici razdelnici po stanovima sa merenjem potrošnje grejanja, tople sanitarne vode i potrošne vode).

226_6.jpg

226_1.jpg

Obuka je fokusirana na sisteme gde je potreban širok opseg snaga na području stanogradnje kao i na rešenjima za poslovne objekte za čije zagrevanje je primarni energenat zemni gas.

226_4.jpg

226_7.jpg

226_3.jpg

226_5.jpg

 


prezzi orologi chopard

replika saat bursa

omega aqua terra replica

prezzi orologi iwc

orologi replica rollex

rolex datejust 116200

tag heuer monaco gulf prezzo Repliche

repliche rolex perfette in contrassegno