[Katalog proizvoda]  [O nama]

19.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

CIM GAS d.o.o. ekskluzivni distributer Itronovih proizvoda u Srbiji


16.-18. mart 2015.

Renomirani proizvođač merača protoka gasa i regulatora ITRON GmbH iz Nemačke, organizovao je trodnevni sastanak svojim partnerima iz Centralne Evrope, od 16. do 18.marta 2015. godine, na kome je bio prisutan i CIM GAS d.o.o.

225_1.jpg

Na sastanku je bilo reči o globalnom gasnom tržištu, marketingu, novim proizvodima u merenju protoka gasa, novim tehnologijama o sakupljanju podataka sa terena kao i o aktuelnim izazovima u Evropskim zemljama. Posebno je bilo reči o proizvodnji takozvanih „pametnih“ (SMART) merača, koji se zahtevaju u mnogim zemljama, za izgradnju sistema za prikupljanje podatka od merača protoka gasa. Ovaj „pametni“ sistem omogućuje stalno praćenje potrošnje gasa i tako pruža mogućnost za racionalizaciju potrošnje a istovremeno olakšava prikupljanje podataka radi naplate utrošenog energenta.

225_2.jpg

Tokom posete Itronovoj fabrici u Karlsruheu, predstavljen je modernizovani proces organizovanja proizvodnje i montaže gasnih merača i regulatora gasa.

Ovaj sastanak je bio od velikog značaja jer je naše preduzeće, CIM GAS d.o.o., dobilo ekskluzivu u distribuciji Itronovih proizvoda za Srbiju.

225_3.jpg

 


prezzi orologi chopard

replika saat bursa

omega aqua terra replica

prezzi orologi iwc

orologi replica rollex

rolex datejust 116200

tag heuer monaco gulf prezzo Repliche

repliche rolex perfette in contrassegno