[Katalog proizvoda]  [O nama]

19.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

POSETA MCC Akademije iz Budimpešte

13.05.2024.

 

Dana 06.05.2024. godine sedamnaestoro mladih diplomiranih ljudi sa MCC Akademije za obuku lidera iz Budimpešte posetili su firmu CIM GAS DOO u Subotici

MCC Akademija CIM GAS.

MCC Akademija je obrazovna institucija i istraživački centar koji ima za cilj obuku mladih talenata za donošenje odgovarajućih poslovnih odluka koje će biti usmerene kako na razvoj lokalnih zajednica, tako i razvoj globalnih ciljeva.

Ovom jedinstvenom deseto-mesečnom obukom koja obuhvata i putovanje od Subotice, preko Afrike pa sve do New Yorka pruža se šansa kako mladim i talentovanim ljudima da steknu nova znanja i iskustva, tako i mogućnost da se obezbede stručni lideri za svoju zajednicu.

MCC Akademija CIM GAS

Firma CIM GAS DOO Subotica, je u svom dugogodišnjem radu, uvek bila otvorena za ovakav vid saradnje i bila nam je izuzetna čast što smo imali priliku da ugostimo ovakve mlade talente. Sa naše strane predstavljena su iskustva iz realnog privrednog sektora, dok je od strane mladih članova akademije skrenuta pažnja na trendove i potencijalne pravce razvoja.

MCC Akademija CIM GAS