[Katalog proizvoda]  [O nama]

19.05.2024.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

Stručna poseta proizvođača gasnih merila ITRON

28.04.2022.

25.-28. april 2016.

Preduzeće CIM GAS doo Subotica, koje je zvanični zastupnik renomiranog proizvođača gasnih merila ITRON, u periodu 25.-28.04.2016. godine organizovalo je stručnu posetu fabrici ITRON u Karlsrueu, Nemačka.

235_1.jpg

Prisutnim predstavnicima i stručnjacima 12 preduzeća koja se bave delatnošću distribucije prirodnog gasa prezenovani su proizvodni program kompanije i aktuelni trendovi u razvoju i proizvodnji novih uređaja iz oblasti merenja protekle zapremine gasa, regulacije pritiska gasa i telemetrije.
Tokom posete kompanije ITRON organizovan je obilazak fabrike u kojoj se proizvode najznačajniji uređaji na gasnom tržištu i po kojima je ITRON svetski prepoznatljiv - turbinska i rotaciona merila, kao i membranska merila jednistvene konstrukcije, različite veličine i namene-takozvana ‘’pametna’’ merila, na automatizovanim i robotizovanim proizvodnim linijama, upotrebom najnovijih materijala i jedinstvenih elektronskih komponenti.

235_2.jpg

Svi posetioci su dobili jedinstven CIMGAS priručnik sa proizvodnim programom ITRON koji je prilagođen srpskom tržištu i koji će znatno olakšati posao projektovanja, izbora, montaže i održavanja opreme.
Posebna pažnja je posvećena predstavljanju prvog WALK BY sistema daljinskog očitavanja merila radio talasima tačno određene frekvencije, a koji je kao pilot projekat od 14.04.2016. godine u funkciji u JKP ‘’Suboticagas’’.

235_3.jpg

Stručna poseta ITRON-u završena je sa puno pozitivnih utisaka i komentara u izuzetno prijatnoj atmosferi.


prezzi orologi chopard

replika saat bursa

omega aqua terra replica

prezzi orologi iwc

orologi replica rollex

rolex datejust 116200

tag heuer monaco gulf prezzo Repliche

repliche rolex perfette in contrassegno