[Katalog proizvoda]  [O nama]

02.04.2023.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

CIM GAS DANI 2016 - BAXI SERVISNI DAN - 08.06.2016.


CIM GAS DANI 2016

 

U prelepom ambijentu nadomak Palićkog jezera u Eko Centru održani su CIM GAS DANI 2016.

 

U periodu od 08. – 10. 06. 2016. održana su stručna predavanja i predstavljanje novih proizvoda kao i primeri primene ovih proizvoda u praksi. Ove godine posebno je obeležen i jubilej, 25 godina postojanja i rada CIM GAS d.o.o.
25 godina CIM GAS

BAXI SERVISNI DAN - 08.06.2016. 


Pred oko 35 servisera iz cele Srbije održano je predstavljanje novih proizvoda – gasnih kotlova proizvođača BAXI iz Italije.

 

Skup je na početku pozdravio direktor CIM GAS-a g. Kern Čaba, istaknuvši da ove godine CIM GAS obeležava jubilej 25 godina postojanja, kao i da obeležava 20 godina saradnje sa Italijanskim proizvođačem gasnih kotlova BAXI (nekada OCEAN)

CIM GAS DANI 2016

Stručno predavanje su održali Federico Bosa tehnički inženjer post prodaje BAXI S.p.A. i Laslo Fečkeš, šef servisa CIM GAS-a.

 CIM GAS DANI 2016

 

Predstavljena su 2 nova konvencionalna gasna kotla 5. generacije tehnološki unapređena i prilagođena za veoma laku montažu i uklapanje u svaki ambijent zahvaljujući novim kompaktnim dimenzijama.

Gasni kotao ECO5 COMPACT (prethodna verzija FOURTECH)

Gasni kotao Main5 (prethodna verzija MAINFOUR)

Kotlovi su izloženi na predavanju i uživo su prikazane sve inovacije implementirane kroz istraživanje i razvoj kao i prikupljanje iskustava i problema sa različitih tržišta.

Osim izostanka mehaničkog presostata novina je i da ovi kotlovi mogu raditi u kontinuitetu i na niskom naponu struje (170 V) kao i na niskom pritisku gasa (4 mbar) što svakako doprinosi boljem i stabilnijem radu kao i produžavanju životnog veka kotla.

Jedinstvena kontrola sagorevanja (GDC – Gas Detection Control) se odvija preko NTC sondi i jonizujuće elektrode, tako da kotao može raditi i pri manjim opstrukcijama dimovoda.

Kotao ECO5 COMPACT se pravi i u dimnjačkoj i u fasadnoj izvedbi dok se Main5 pravi samo u fasadnoj izvedbi.

CIM GAS DANI 2016Drugi deo predavanja se odnosio na kondenzacione kotlove većih snaga POWER HT i POWER HT-A u rasponu od 230 do 650 kW koji se mogu povezivati u kaskade. Ovi kotlovi su sa novim aluminijumskim izmenjivačima, proizvode se u Nemačkoj, a nekoliko komada se svake godine ugradi i u Srbiji. 

CIM GAS DANI 2016

U pauzama kao i na samim predavanjima, gosti su imali dosta pitanja u vezi novih kotlova, a takođe su razmenjena iskustva u dosadašnjem radu, kao i šta je to što je dobro, a šta bi moglo da se unapredi. Sve je preneto i kolegama iz Italije tako da se nadamo odgovoru i implementaciji naših predloga u nekim od narednih verzija kotlova. 

 

Druženje je kasnije nastavljeno u prelepom ambijentu restorana HEDERA u Hajdukovu.

CIM GAS DANI 2016

 

smrtovnice


Osmrtnicama

demir fiyatı