[Katalog proizvoda]  [O nama]

02.04.2023.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=110,00 DIN 

CIM GAS d.o.o. ekskluzivni distributer Itronovih proizvoda u Srbiji


16.-18. mart 2015.

Renomirani proizvođač merača protoka gasa i regulatora ITRON GmbH iz Nemačke, organizovao je trodnevni sastanak svojim partnerima iz Centralne Evrope, od 16. do 18.marta 2015. godine, na kome je bio prisutan i CIM GAS d.o.o.

225_1.jpg

Na sastanku je bilo reči o globalnom gasnom tržištu, marketingu, novim proizvodima u merenju protoka gasa, novim tehnologijama o sakupljanju podataka sa terena kao i o aktuelnim izazovima u Evropskim zemljama. Posebno je bilo reči o proizvodnji takozvanih „pametnih“ (SMART) merača, koji se zahtevaju u mnogim zemljama, za izgradnju sistema za prikupljanje podatka od merača protoka gasa. Ovaj „pametni“ sistem omogućuje stalno praćenje potrošnje gasa i tako pruža mogućnost za racionalizaciju potrošnje a istovremeno olakšava prikupljanje podataka radi naplate utrošenog energenta.

225_2.jpg

Tokom posete Itronovoj fabrici u Karlsruheu, predstavljen je modernizovani proces organizovanja proizvodnje i montaže gasnih merača i regulatora gasa.

Ovaj sastanak je bio od velikog značaja jer je naše preduzeće, CIM GAS d.o.o., dobilo ekskluzivu u distribuciji Itronovih proizvoda za Srbiju.

225_3.jpg

 


Osmrtnicama

smrtovnice