[Katalog proizvoda]  [O nama]

17.09.2021.
Važeći obračunski kurs:1€=120,00 DIN, 1$=103,00 DIN 

PROMOCIJA KNJIGE PRIRUČNIK ZA GASNU TEHNIKU

29.01.2020.

Na Mašinskom fakultetu u Beogradu dana 23. januara 2020. godine predstavljena je knjiga „Priručnik za gasnu tehniku“ autora Miroljuba Sadžakovića i Martina Bognera.

CIM GAS PRIRUČNIK ZA GASNU TEHNIKU     CIM GAS PRIRUČNIK ZA GASNU TEHNIKU

Više od 120 gostiju pozdravili su dekan Mašinskog fakulteta prof. Radivoje Mitrović i direktor GasTeha iz Inđije Bratislav Sadžaković.

CIM GAS PRIRUČNIK ZA GASNU TEHNIKU     CIM GAS PRIRUČNIK ZA GASNU TEHNIKU

Zatim se gostima obratio prof. Miroslav Stanojević i podsetio ih na ovogodišnji 33. Međunarodni kongres Procesing ’20 koji SMEITS organizuje uz podršku Katedre za procesnu tehniku Mašinskog fakulteta. Prof. M. Stanojević je naglasio da se u poslednjih par godina daje poseban akcent na oblast armatura. Kolega Nenad Čađen je predstavio jedan regulacioni ventil iz proizvodnog programa GasTeha.

Na kraju je prof. Martin Bogner upoznao prisutne o sadržaju priručnika, i da je ova promocija organizovana sa GasTehom kao omaž preminulom Miroljubu Sadžakoviću, i njegovom iskrenom i požrtvovanom radu na proizvodnom programu GasTeha.

CIM GAS PRIRUČNIK ZA GASNU TEHNIKU     CIM GAS PRIRUČNIK ZA GASNU TEHNIKU     CIM GAS PRIRUČNIK ZA GASNU TEHNIKU

CIM GAS je učestvovao u izradi 3. dopunjenog izdanja, sa prilogom o merilima protoka gasa proizvođača Itron (Nemačka), koji ovu knjigu čine kompletnim priručnikom iz oblasti merno regulacione tehnike.

273_8.jpg

GasTeh je za svakog učesnika promocije obezbedio kao poklon primerak priručnika. Posle promociji je nastavljeno druženje na prigodnom koktelu.